The story of our guest house

In 1973,

our “Christophorus” Guest House was built by my parents, Marianne und Karl Egger, and, after being finished as a guest house offering breakfast, was opened to the first guests.

In 1985,

some renovation and reconversion work was carried out, the guest house was extended and the exterior facade was replaced.

2008

We once again changed the “face” of our building. After investing in new insulation, the Christophorus Guest House was given a new facade. Since then the interior has been renovated once more. During this process, a new breakfast room and guest kitchen were created. The rooms were also modernised and made state-of-the-art with LED, flat-screen TVs and wi-fi.

2013-2015

The rooms were renovated again. We are also pleased that all of the rooms are nowsuitable for allergy sufferers.

This site uses cookies. By using the website and its offers and continuing to navigate, you accept these cookies. You can change this in your browser settings.